ADIYAMAN / TUT - Kaşlıca Ortaokulu

Erdoğan ALİŞ - Müzik Öğretmeni

1973 yılında Adıyaman İli Tut İlçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimini Tut İlçesinde tamamladı. 1993 yılında Afyon Kocatepe Üniversitesi Maliye bölümüne başladı. Buradaki eğitimini yarım bırakarak 1995 yılında Diyarbakır Dicle Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği bölümünde Lisans eğitimine devam ederek 1999 yılında Lisans eğitimini tamamladı. İlk olarak Adıyaman İli Sincik İlçesi Hasanlı ilköğretim Okulunda 1999 yılında göreve başlayan Erdeoğan ALİŞ 2000 yılında Sincik Merkez İlköğretim Okulunda, 2003 yılında Samsat Taşkuyu İlköğretim Okulunda 2004 yılında İstanbul Gazi Osman Paşa Sultan Çiftliği 50.yıl İlkokulunda, 2007 yılında Adıyaman Tut Meryemuşağı İlkokulunda, 2010 yılında Tut Merkez İlşkokulunda sınıf öğretmeni olarak çalıştı. 2013 yılında alan değişikliği yaparak Tut Kaşlıca Köyü Kaşlıca Ortaokulunda Müzik Öğretmeni olarak görev yapmaya başladı Halen de aynı görevi devam ettirmektedir. Evli ve 2 çocuk babası.